Autumn Love

Photo: Private

It’s starting to get colder here in Oslo and I’ve developed an autumn uniform which keeps me comfortable, warm and chic. I’m wearing a lot of skinny jeans in earthy colors or denim combined with an oversized top or knit, a clean coat, a wool scarf and chelsea type of boots on my feet. Not very exciting in other words. On the other hand, on other parts of my life there are a few exciting news coming up. Stay tuned! ;)

Det begynner å bli kaldere og kaldere her i Oslo – og med høsten kommer den monotone uniformen. I det siste har jeg stort sett på meg noe som er behagelig, varmt og gjerne litt chic. Det betyr som regel skinny jeans i enten jordfarger eller dongeri på underkroppen, en litt oversized topp eller strikket genser på overkroppen, en stilren kåpe, et ullskjerf (det går mye i Acne Canada) og skoletter på bena. Ikke sånn veldig spennende og revolusjonerende med andre ord, men det begynner å skje litt morsommere saker på andre fronter i hverdagen. Følg med! ;)

One Response to “Autumn Love”

  1. I love the fall colors behind you!!

    xo/Allison

Leave a Reply