Oh Selma

Photo: shopbop.com

Alice & Olivia is actually one of those underdog brands for me. I love every collection, but I seem to forget to haunt for the items. Probably because I have to buy it online. And then I fell for this dress named Selma from the fall/winter collection 2012. It’s the perfect party dress hugging all the right curves and bringing the right amount of dramatic entrance.

Alice & Olivia er et av disse klesmerkene jeg har en tendens til å legge i glemmeboken. Jeg liker hver kolleksjon de kommer med, men av en eller annen grunn så glemmer jeg å gå på jakt etter dem når det kommer til stykket. Helt sikkert fordi jeg bare får tak i klærne gjennom nettet. Men så falt jeg for denne kjolen ved navn Selma fra høst- og vinterkolleksjonen 2012. Den er den perfekte festkjolen som fremhever de riktige kurvene og bidrar til akkurat passe dramatisk entré på enhver fest i høst.

2 Responses to “Oh Selma”

  1. Linn says:

    De har tatt inn Alice & Olivia på Høyer og de har det på Tatler i Bogstadveien :) har ikke sett akkurat den kjolen, men kan jo hende den var der :)

  2. Natalie says:

    Ah! Takk for tipset, Linn :)

Leave a Reply