Summer Kling

Photos: Private

Attended the yearly summer party with old friends last night, it was therefor the perfect occasion to wear one of my buys from Barcelona for the first time: another Kling dress.  Wore the dress with red sandals and accessorized it with Marc by Marc Jacobs canvas clutch and a gold chain necklace.

Var på den årlige sommerfesten med gamle venner i går kveld, det var med andre ord den perfekte anledningen til å ha på meg en av innkjøpene fra Barcelona for første gang, nemlig enda en Kling-kjole. Hadde på meg røde sandaler til kjolen og tilbehør i form av en Marc by Marc Jacobs-clutch og gullsmykke rundt halsen.

2 Responses to “Summer Kling”

  1. linda-mari says:

    Fining. Husker da vi alle skulle ha den clutchen, min er borte for lengst. Angrer!

  2. Natalie says:

    Takk, Linda-Mari! Haha, husker jeg også. Jeg har glemt den en lang periode nå, men av og til finner jeg den frem igjen :)

Leave a Reply